Recepty pro domácí pekárnu


Žitnošpaldový chléb PDF Tisk
( 2 - user rating )
Napsal uživatel Pája   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:28

Suroviny

1 hrnek hladké mouky
1 hrnek žitné chlebové mouky
1 hrnek celozrnné špaldové mouky
1 balíček sušeného droždí
400 ml vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce octa
1 lžička cukru
2 lžičky soli
1 lžička chlebového koření
1 lžička kmínu

Postup

Do pečící nádoby dáme vodu, olej, ocet, přidáme hladkou, žitnou a špaldovou mouku, do rohů sůl a cukr, doprostřed droždí.
Program č. 1 Klasik, barva tmavá, velikost II.
Po zapípání přidáme kmín a chlebové koření.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 4 z 31