Recepty na omáčky


Omáčka z jablek na kari ke špízům PDF Tisk
Napsal uživatel Radka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:23

Suroviny

šťáva z pečených špízů
1 lžíce citrónové šťávy
1/8 l vývaru
1 jablko
med
2 lžíce smetany
kayenský pepř
kari koření
citrónová šťáva na dochucení

Postup

Šťávu ze špízů povaříme se lžící citrónové šťávy a vývarem, přidáme nastrouhané oloupané a jádřince zbavené jablko, v omáčce ho necháme rozvařit. Ochutíme medem, citrónovou šťávou, pepřem a kari. Zjemníme smetanou.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 4 z 12