Grilované broskve Tisk
( 0 - user rating )
Napsal uživatel Zuzka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21

Suroviny

6 broskví
60 g cukru krupice
60 ml vody
1 lžíce citrónové šťávy
4 lžíce měkkého tvarohu
150 ml šlehačky
1 skořicový cukr
1 lžička citrónové kůry

Postup

Broskve rozpůlíme a odpeckujeme. V kastrolu zahřejeme cukr, přilijeme vodu a citrónovou šťávu. Mícháme až do úplného rozpuštění cukru. Cukerný roztok naneseme na rozkrojenou část broskví. Broskve naskládáme na grilovací mřížku a asi 5 minut je zvolna grilujeme. Mezitím ušleháme krém z tvarohu, ušlehané šlehačky, skořicového cukru a citrónové kůry. Ugrilované broskve krémem ozdobíme.