Recepty na polevy a náplně


Čokoládová poleva PDF Tisk
Napsal uživatel Janina   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21

Suroviny

100 g čokolády na vaření
170 g kostkového cukru
2 dl vody
40 g másla

Postup

Cukr rozpustíme v hrnečku ve vodě. Pak postavíme hrneček na sporák a mírně vaříme. Cukr stíráme ze strany hrnečku stěrkou (peroutkou) namočenou ve vodě, jinak by zhnědl. Vaříme tak dlouho, až začne tekutina houstnout. Čokoládu dáme do misky do horké lázně, aby změkla. Do změklé čokolády přidáme máslo a utřeme dohladka. Pak za stálého tření přiléváme svařený cukr. Polevu ihned použijeme.
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 23 z 30