kuřecí maso vepřové maso hovězí maso rybí maso, ryby uzené maso mleté maso zvěřina kachní maso, kachny krutí maso, krůty husí maso králík
Recepty z masa
Krůtí stehna s mandlemi PDF Tisk
Napsal uživatel Janina   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21

Suroviny

4 krůtí stehna
180 g másla
100 g mandlí
sůl
drůbeží vývar (může být z kostky)

Postup

Krůtí stehna omyjeme, osušíme a opečeme na másle. Opečené podlijeme vývarem, přikryjeme pokličkou a asi 30 minut dusíme. Pak je přendáme do trouby a pečeme je odkryté. Během pečení maso poléváme výpekem a obracíme. Mandle spaříme ve vroucí vodě a vyloupeme, nasekáme je na kousky. Zhruba po 10 minutách pečení masa přidáme do pekáče mandle a maso doměkka dopečeme.
Podáváme s brambory vařenými i opečenými nebo s rýží
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 Další > Konec >>

Strana 12 z 13