kuřecí maso vepřové maso hovězí maso rybí maso, ryby uzené maso mleté maso zvěřina kachní maso, kachny krutí maso, krůty husí maso králík
Recepty z masa
Grilované kuře s marinádou PDF Tisk
Napsal uživatel Pája   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24

Suroviny

Kuře nebo kuřecí čtvrtky
cca 3 lžíce kečupu (sladkého)
cca 1 - 2 lžíce plnotučné hořčice
cca 5 stroužků česneku
mletý pepř, sůl
worcestr - cca 1 lžička

Postup

Kuře omyjeme, osolíme a potřeme směsí, kterou získáme smícháním kečupu, hořčice, česneku, mletého pepře a worcestru.
Dáme na gril (nebo do trouby - podlijeme, pečeme na mírném ohni cca půl hodiny zakryté a půl hodiny odkryté nebo dokud se neudělá kůrčička).

Sos zahustíme jíškou a podáváme s přílohou.


Pozn. Směsí se dají potírat i žebírka a pod. Nejlepší je venkovní gril.

Ukazka

Grilované kuře s marinádou
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 9 z 13