Recepty - Zvěřina


Bažant dušený s jablky PDF Tisk
Napsal uživatel Pája   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25

Suroviny

1 bažant
60 g másla
100 g slaniny
500 g jablek
1 lžíce sladké smetany
pepř, sůl

Postup

Dobře očištěného bažanta osolímwe, opepříme, a prošpikujeme na prsou a na stehnech slaninou, případně bažante obalíme plátky slaniny a dusíme za stálého polévání a podlévání. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na čtvrtky a přidáme k bažantovi. Ve šťávě jablka mírně rozdusíme, zalijeme smetanou a v troubě dopečeme.
Podáváme s brambory.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 6 z 30