Recepty - Zvěřina


Kančí maso na česneku PDF Tisk
( 19 - user rating )
Napsal uživatel Jupík   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24

Suroviny

(pro 4 osoby)
240 g kančího masa
bobkový list
nové koření
celý pepř
sůl
jalovec
20 g cibule
4 stroužky česneku
80 g červeného vína
ocet
20 g oleje

Postup

V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálezu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladna. Pak oloupeme česnek a nakrájíme ho na proužky, jimi protáhneme naložené maso. Opečeme ho na oleji, osolíme, podlijeme přecezeným nálevem a dusíme pod pokličkou doměkka.
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 27 z 30