Recepty - Zvěřina


Srnčí kýta pečená I PDF Tisk
( 1 - user rating )
Napsal uživatel Zuzka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25

Suroviny

srnčí kýta
sůl
100 g slaniny
2 lžíce másla
hladká mouka

Postup

Z kýty odřežeme kůži, nasolíme a hustě protáhneme slaninou. Kýtu dáme do pekáče na kus másla, podlijeme a na sporáku podusíme. Pak ji přendáme do trouby a za stálého polévání pečeme doměkka. Pak kýtu vyndáme do tepla, výpek trochou mouky zaprášíme a přecedíme na naporcovanou kýtu.
Podáváme s bramborami a brusinkovým kompotem.
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další > Konec >>

Strana 20 z 30