Recepty - Zvěřina


Čevabčiči z jeleního masa PDF Tisk
Napsal uživatel Janina   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25

Suroviny

400 g jeleního masa (z krku nebo z plecka)
sůl, pepř
2 menší cibule
sladká mletá paprika
2 žloutky
50 g hladké mouky
150 g sádla
francouzská hořčice
1 menší cibule

Postup

Maso odblaníme, jemně umeleme, osolíme, okořeníme pepřem, 1 strouhanou cibulí, paprikou a promícháme se žloutky. Na pomoučněném prkénku utvoříme z masa šištičky, které upečeme na rozehřátém sádle.
Podáváme s opečenými bramborami, potřené franzouzskou hořčicí a posypané nadrobno nakrájenou cibulkou.
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další > Konec >>

Strana 11 z 30