Recepty z vepřového masa
Kari krkovice se smetanou a ananasem PDF Tisk
( 5 - user rating )
Napsal uživatel Pája   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:30

Suroviny

Krkovice 500g
Cibule 300g
Sádlo na restování masa a cibule
Plechovka ananasu cca 400g
Smetana ke šlehání 250ml
Pepř, sůl, kari

Postup

Maso nakrájíme na větší kostky a zároveň s cibulí nakrájenou na půlkolečka orestujeme aby se maso zatáhlo. Pak vše přendáme do pekáče, přidáme ananas i se šťávou, osolíme, opepříme a posypeme kari kořením a dáme do předehřáté na 200°C trouby péct. V případě potřeby podléváme vodou. Jakmile maso změkne přidáme smetanu, zamícháme a pečeme do zhoustnutí omáčky. Jako příloha je výborná rýže.
Dobrou chuť přeje Honza
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další > Konec >>

Strana 11 z 77