Recepty z vepřového masa
Dušená mrkev s vepřovým PDF Tisk
( 20 - user rating )
Napsal uživatel Veronika   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:31

Suroviny

Vepřová kotleta nebo plec
mrkev
máslo - Rama Coulines
cibule
sůl, pepř
vegeta
cukr
jíška

Postup

Na másle necháme zpěnit cibulku (nejlépe v tlakáči), přidáme na malé kostičky nakrájené a osolené a opepřené maso (cca 2-4 kotlety) a orestujeme. Poté přidáme na kolečka nakrájenou mrkev (na struhadle)v množství cca o polovinu víc než je množství masa) a osmahneme.
Zalijeme vodou a necháme vařit v tlakáči cca 30 minut.
Na závěr dochutíme vegetou a cca 3-5 lžiček cukru (dle chuti). Zahustíme jíškou (používám granulovanou).

Příloha: vařený brambor

Ukazka

Dušená mrkev s vepřovým
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 2 z 77