Recepty z ryb - Ryby


Rybí filé s limetkovou omáčkou a žampióny PDF Tisk
Napsal uživatel Katka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:29

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 porce rybího filé
2 limetky
80 g žampiónů
250 ml smetany
1 lžička Solamylu
sůl, pepř
olej a máslo na opečení filé

Postup

Kůru z 1 chemicky neošetřené limetky nastrouháme do šlehačky, necháme přejít varem a odstavíme z ohně. Omyté a osušené porce filé pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme a opečeme na oleji a másle. Vyjmeme a udržujeme v teple. Ve výpeku opečeme na plátky nakrájené očištěné žampióny a pak je přelijeme ptrocezenou citrónovou smetanou s rozmíchaným Solamylem. Necháme chvíli povařit a dochutíme solí. Filé podáváme přelité omáčkou obložení plátky nakrájenými z druhé limetky.
Příloha: brambory
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 8 z 32