Recepty z ryb - Ryby


Kapr po židovsku PDF Tisk
Napsal uživatel Zuzka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21

Suroviny

kapr :o)
1 velká cibule
100 g žampionů
lžíce hl. mouky
2 stroužky česneku
1/2 dcl bílého vína
lžička sardelové pasty
3 lžíce rostl. oleje
špetka bílého pepře
sůl
celý citrón

Postup

Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme na jednotl. porce, které potřeme sardelovou pastou, česnekem utřeným se solí, pokapeme olejem a dáme do chladna odležet.
Odleženou rybu poprášíme hl. moukou a opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme najemno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, to vše podusíme a zalijeme vínem, přidáme trochu soli a pepře a v tomto základu pomalu kapra podusíme.

Podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a různými saláty.
 
Více článků...
<< Začátek < Předchozí 31 32 Další > Konec >>

Strana 31 z 32