Kapr po cikánsku Tisk
( 0 - user rating )
Napsal uživatel Superkuchtík   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:20

Suroviny

600g kapra
100g oleje
1 cibule
100g žampionů
česnek, kečup
1 dl červeného vína
pepř, sůl
1 lžíce cukru
hladká mouka
2 papriky

Postup

Očištěné porce kapra osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a pečeme na rozehřátém oleji v troubě (může se i na pánvi). Mezi tím na pánvi zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájené papriky, podusíme, přidáme pokrájené houby, utřený česnek, kečup, červené víno a lžíci cukru, zamícháme a podusíme. Kapra na talíři přelijeme připravenou směsí.

Ukazka

Kapr po cikánsku