Mexické maso Tisk
( 1 - user rating )
Napsal uživatel Superkuchtík   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
olej
1 malá cuketa
1 paprika, nejlépe žlutá nebo červená
1 větší rajský protlak
1 sterilované červené fazole
1 kysaná smetana
sůl
trocha skořice nebo mleté papriky (sladké i pálivé)

Postup

Maso osmahnete na trošce oleje, přidáme rajský protlak, sterilované fazole. Osolíme a přidáme skořici nebo mletou papriku. Maso dusíme pod pokličkou na mírném plameni. Když je téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě dusíme tak, aby zelenina zůstala křupavá.
Podáváme ozdobené kysanou smetanou, jako přílohu můžeme použít brambory, rýži nebo chléb.