Recepty - Krůtí maso


Sváteční krůtí roláda PDF Tisk
Napsal uživatel Pája   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:20

Suroviny

1 kg vrchního krůtího stehna s kostí
sůl
mletý černý pepř
hořčice
olej
5 dl zeleninového bujónu
Náplň:
olej
1 pórek
200 g celeru
1 vejce
sůl
mletý černý pepř

Postup

Maso opláchneme, odřežeme kost, silnější místa nařežeme, osolíme, opepříme, natřeme hořčicí, náplní, zavineme, převážeme nití a na rozehřítém oleji osmažíme ze všech stran. Podlijeme vařícím bujónem, přikryjeme a ve vyhřáté troubě pečeme 40 minut. Během pečení maso obracíme a poléváme šťávou. Potom odkryjeme a necháme zčervenat.
Náplň:
Na rozehřátím oleji osmažíme nadrobno nakrájený pórek, přidáme najemno nastrouhaný celer, osolíme, opepříme a několik minut smažíme. Zahustíme rozšlehaným vejcem.
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 Další > Konec >>

Strana 24 z 24