Recepty - Krůtí maso


Krůtí maso s pórkem PDF Tisk
( 4 - user rating )
Napsal uživatel Radka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21

Suroviny

600 g krůtího masa
300 g pórku
100 g mandlí
sójová omáčka podle chuti
sůl, pepř

Postup

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Nudličky osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme pórek nakrájený na 0,5 cm silná kolečka a nadrobno nasekané mandle (napřed je ponoříme na chvilku do vroucí vody a hned oloupeme). Maso osolíme a opepříme. Kápneme sójovou omáčku, podlijeme troškou vody a asi 10 minut dusíme na mírném ohni. K hotovému masu můžeme přimíchat na nudličky nakrájené a opražené čínské zelí. Podáváme s rýží, hranolky, kroketami, na talíři ozdobíme zeleninou.
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 Další > Konec >>

Strana 22 z 24