Recepty z hovězího masa


Pastýřská roštěnka PDF Tisk
( 2 - user rating )
Napsal uživatel Pája   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:20

Suroviny

400 g hovězí roštěnky
sůl, mletý pepř
cibule
20 g hladké mouky
50 g tuku (rostlinného oleje)
100 g uzené klobásy
vývar
150 g uzeného sýra
2 lžíce kečupu
zelená petrželová nať

Postup

Naklepané, osolené a okořeněné hovězí plátky pomoučníme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Potom je vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou cibuli spolu s nakrájenou klobásou a chvíli smažíme. Pak přidáme maso, podlijeme vývarem a dusíme asi 20 minut. Plátky masa pak vyjmeme, vložíme do mísy z varného skla, posypeme sýrem, navrch přidáme kečup a podlijeme šťávou z masa. Dáme na 10 až 15 minut zapéct do trouby.

Příloha: nejlepší je chleba, který si můžete namáčet do šťávy z masa

Ukazka

Pastýřská roštěnka
 
Více článků...
<< Začátek < Předchozí 31 32 33 34 Další > Konec >>

Strana 33 z 34