kuřecí maso vepřové maso hovězí maso rybí maso, ryby uzené maso mleté maso zvěřina kachní maso, kachny krutí maso, krůty husí maso králík
Recepty z masa
Rychtářské řízky PDF Tisk
( 47 - user rating )
Napsal uživatel Superkuchtík   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:31

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 vepřové kotlety bez kosti
3 stroužky česneku
200 g paprikového bůčku
1 cibule
150 g šunky
200 g Nivy
sůl, pepř
olej

Postup

Kotlety bez kosti naklepeme, osolíme a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme dohněda a těsně před dokončením přidáme nahrubo posekaný oloupaný česnek. Osmaženou cibuli naneseme na polovinu řízku, na ni položíme plátek nivy a šunky. Řízek přehneme, sklepeme okraje a opečeme asi 5 minut po každé straně.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 77