Další recepty na bezmasá jídla


Rizoto s rajčaty a olivami PDF Tisk
Napsal uživatel Superkuchtík   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21

Suroviny

200 g rýže
2 cibule
2 stroužky česneku
olivový olej
2 lžíce rajského protlaku
300 g rajčat
sůl
čerstvá nebo sušená bazalka
50 g černých oliv
150 g tvrdého sýra

Postup

Rýži několikrát propláchneme horkou vodou a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme protlak, na osminky nakrájená rajčata a rýži. Osmažíme, osolíme, zalijeme 4 dl vody, přikryjeme a při mírné teplotě dusíme 15 minut. Hotové rizoto posypeme nasekanou bazalkou, nakrájenými olivami a nastrouhaným sýrem.
 
Více článků...
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 Další > Konec >>

Strana 17 z 18