Další recepty na bezmasá jídla


Langoše od Majky PDF Tisk
Napsal uživatel Zuzka   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:27

Suroviny

400 g hladké mouky
400 g polohrubé mouky
1 droždí
2 vejce
500 ml kysané smetany
200 ml mléka 1
lžičku soli

Postup

Z mléka a droždí připravíme kvásek.Potom smícháme všechny suroviny a v mikroténovém sáčku,který nejprve vytřeme olejem,necháme kynout 24 hodin.Z těsta vytvoříme placky(ším slabší,tím křupavější) a smažíme po obo stranách.Lamgoše můžeme polít kečupem a posypat strouhaným sýrem nebo osolit a namazat česnekovým olejem.Výborné jsou sladké,posypané skořicovým cukrem.Těsto nemusíme spotřebovat hned,v lednici vydrží až týden.



 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 Další > Konec >>

Strana 12 z 18