Další recepty na bezmasá jídla


Fazolky na kyselo PDF Tisk
( 7 - user rating )
Napsal uživatel Kuchtík Jan   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:28

Suroviny

500 g fazolek
60 g másla
1/2 lžičky soli
1-2 lžíce octa
2 větší cibule
20 g polohrubé mouky
4 lžíce vývaru z masoxu
1 kysaná smetana

Postup

Fazolky očistíme, odkrojíme špičky, opereme a vložíme do litru mírně osolené vody. Uvaříme doměkka, scedíme a propláchneme studenou vodou. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na másle. Podlijeme vývarem, přidáme fazolky, promícháme a asi minutu dusíme. Pak je zaprášíme moukou a přilijeme smetanu. Nakonec podle chuti přidáme ocet.
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 Další > Konec >>

Strana 11 z 18